Our business Solution

Retele date / voce

Reţelele de date / voce cunoscute şi sub denumirea de cablare structurată,
Cablarea structurata reprezinta baza tuturor echipamentelor de comunicatie dintr-o companie si presupune realizarea unei singure infrastructuri de comunicatie ce va putea sustine echipamente de telefonie, calculatoare, servere, routere, switch-uri, camere video si sisteme de securitare. Reteaua trebuie sa permita conectarea rapida, flexibila, eficienta si fiabila a oricarui tip de echipament in infrastructura si sa raspunda cerintelor de securitate.


Rețelele fără fir sunt rețele de aparate și dispozitive interconectate prin unde radio, infraroșii și alte metode fără fir (în engleză: wireless network).

Retele date

Cu ajutorul retelelor se poate asigura un transfer de date intr-o retea locala – LAN cat si intr-o retea zonala sau globala, prin internet – WAN.

Proiectare

Instalare

Configurare

Administrare

Retele voce

Aceste reţele sunt de fapt şi printre primele modalităţi de comunicaţie apărute care asigură transmiterea vocii prin intermediul cablurilor specializate.

Proiectare

Instalare Centrale telefonice

Configurare

Administrare

Retele Wireless

Rețelele fără fir sunt rețele de aparate și dispozitive interconectate prin unde radio, infraroșii și alte metode fără fir

Proiectare

Instalare 

Configurare

Administrare